repairkisten

samen zetten we de volgende stap naar een kleinere voetafdruk. ben je een creatieve doe-het-zelver die graag bondgenoten zoekt om samen een repair café op te zetten? bij circuit helpen we je alvast op weg met onze repairkisten. dit zijn kant-en-klare mobiele ateliers voor je repair café of workshop. ze bevatten een volledig en met zorg samengesteld gamma herstelmateriaal voor het repareren van kleding, fietsen en/of elektro.

de huurprijs van één repairkist is 40 euro. voor een tweede, derde … komt er telkens 15 euro bij. we vragen 100 euro waarborg bij ophaling, die krijg je terug bij inlevering als de kist helemaal oké is.

goed nieuws: antwerpse verenigingen en organisaties betalen niets (ook geen waarborg) dankzij de tussenkomst van stad antwerpen en het ecohuis. het ophaal- en afgeefpunt is te vinden bij circuit.

een repairkist is, wieltjes inbegrepen, 120 centimeter hoog, 60 breed en 45 lang. om te voorkomen dat de onderdelen uit de vakken vallen mag je de repairkisten niet horizontaal leggen of stapelen. check dus vooraf of verticaal vervoeren lukt in jouw voertuig of huur onze cargofiets voor de rit.


 meer info of re​​​​​​serveren