go fluo

go fluo, een antwerpse onderneming, staat bekend om haar stijlvolle en functionele veiligheidskleding. het merk combineert mode en veiligheid, met producten die ervoor zorgen dat mensen zichtbaar zijn in het verkeer, zonder in te boeten aan esthetiek. dit maakt go fluo bijzonder populair onder fietsers, joggers en iedereen die vaak buiten actief is.


waarom circuit en go fluo een perfecte match zijn


1. duurzaamheid: zowel circuit als go fluo delen een sterke focus op duurzaamheid. go fluo gebruikt milieuvriendelijke materialen en productiemethoden, wat naadloos aansluit bij de ethos van circuit.


2. lokale betrokkenheid:  als lokaal merk, past go fluo perfect in het aanbod van circuit, dat gericht is op het ondersteunen en promoten van lokale ondernemers.


3. innovatie en stijl: circuit staat voor innovatieve en stijlvolle oplossingen, iets wat duidelijk weerspiegeld wordt in de producten van go fluo. veiligheidskleding hoeft niet saai of lelijk te zijn, en dat bewijst go fluo met hun modieuze ontwerpen.


conclusie:

met circuit heeft antwerpen er een nieuw en inspirerend verkooppunt bij. go fluo's aanwezigheid in circuit onderstreept de synergie tussen mode, veiligheid en duurzaamheid. voor de bewuste consument is circuit een must-visit locatie waar je kunt winkelen met een goed geweten, en go fluo biedt daarbij de perfecte mix van stijl en veiligheid.

go fluo