interieur

onbetaalbaar maakte de letters boven de lift in circuit uit hergebruikte onderdelen van de kringwinkel.

alle binnendeuren die je in circuit tegenkomt zijn stuk voor stuk bij elkaar gesprokkeld. na rondvragen bij familie, vrienden en kennissen en een grondige zoektocht op het internet verzamelde onbetaalbaar al deze afgedankte deuren en maakte er een nieuw geheel mee.

de verschillende kasten in de keuken van circuit komen uit de afvalstroom van de kringwinkel. zo werden beschadigde of onbruikbare kasten opnieuw omgevormd tot één grote, nieuwe en zeer bruikbare kast in de keuken van circuit.

de grootste spiegel in circuit puzzelde onbetaalbaar bij elkaar met verschillende stukken spiegel die in de kringwinkel niet verkocht geraakten. samen vormen ze een uniek geheel.

de wand van onze bloemist, mr.h.bouquet, is samengesteld uit een houten structuur en hergebruikt kunst- en sierglas. al het glas werd door onbetaalbaar gerecupereerd uit een voormalige glasfabriek.

de kapstokken voor de vestiaire op de benedenverdieping in circuit werden gerecupereerd uit een schoolgebouw  en afgewerkt met een gebeitste houten plank.

de uitgietbakken in circuit werden ook gerecupereerd uit oude scholen. daardoor zijn ze dus niet overal hetzelfde, wat zorgt voor meer variatie én een nostalgisch karakter. win win dus.